15.25 EUR

EXP Sponser Immunoguard 10×4,1 g

Prírodný doplnok stravy, ktorého zložky priaznivo ovplyvňujú funkciu imunitného systému a prispievajú k ochrane pred oxidačným stresom.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: batch-expired-92891

EXP Sponser Immunoguard 10×4,1 g

EXP Sponser Immunoguard 10×4,1 g

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

K tomuto produktu nie sú uvedené žiadne parametre

Popis

Prírodný doplnok stravy, ktorého zložky priaznivo ovplyvňujú funkciu imunitného systému a prispievajú k ochrane pred oxidačným stresom.

Hlavnou úlohou imunitného systému je brániť telo pred patogénmi, alergénmi, nebezpečnými cudzorodými látkami (napr. toxínmi) alebo zmenenými bunkami tela (rakovinové bunky).

Je dôležité posilniť obranyschopnosť organizmu, aby ste sa cítili dobre, neochoreli ľahko a v prípade prechladnutia alebo chrípky sa čo najrýchlejšie zotavili.

Tento produkt bol navrhnutý predovšetkým pre športovcov, ale vďaka kvalitným a funkčným zložkám, ktoré pôsobia synergicky, je vhodný aj na každodenné použitie, počas pracovnej záťaže alebo v čase zvýšenej záťaže. Môžete ho používať dlhodobo aj niekoľko dní pred dôležitými pretekmi, cestovaním, pred udalosťami, kde sa stretáva veľké množstvo ľudí atď.

Hlavné výhody:

  • Obsiahnuté látky majú priaznivý vplyv na prirodzenú funkciu imunitného systému.
  • Výrobok obsahuje vysoké koncentrácie prírodných účinných látok.
  • Dobre fungujúci imunitný systém chráni telo pred nežiaducimi baktériami, vírusmi a kvasinkami a ich toxínmi.
  • Antioxidanty chránia pred škodlivými účinkami voľných radikálov a zvyšujú odolnosť voči stresu.
  • Reishi podporuje prirodzenú imunitu, zabezpečuje normálnu funkciu krvného obehu a normálnu hladinu cholesterolu.
  • Fruktooligosacharidy a arabinogalaktán pôsobia ako prebiotikum - zdroj energie pre prospešné probiotické črevné baktérie.
  • Použité suroviny sú bezpečné, bez dopingových látok.
  • Bez prídavných látok.
  • Svieža chuť (čierne ríbezle).

Náš tip:

  • Imunoguard si získal veľkú popularitu medzi našimi zákazníkmi vďaka svojmu priaznivému účinku na imunitu, najmä v období jeseň - jar.
  • Vďaka svojej účinnosti je Immunoguard jedným z najobľúbenejších produktov medzi vrcholovými športovcami.
  • Ak potrebujete rýchlejší nástup účinku, môžete dennú dávku strojnásobiť.

Jednotlivé komponenty:

  • Nukleotidy sú základnými stavebnými prvkami nukleových kyselín DNA a RNA, ktoré zohrávajú dôležitú úlohu vždy, keď je potrebné vytvoriť nové bunky, napríklad pri tvorbe bielych krviniek pre imunitnú odpoveď počas infekcie.
  • ResistAid® arabinogalaktány sú vo vode rozpustná jemná vláknina s imunomodulačnými vlastnosťami, ktorá prispieva k obnove prirodzenej črevnej mikroflóry. Arabinogalaktány zvyšujú aktivitu buniek imunitného systému, najmä prirodzených zabíjačov (NK buniek), cytokínov a makrofágov. To umožňuje lepšiu inaktiváciu vírusov a baktérií v tele, najmä v horných dýchacích cestách.
  • Extrakt z kurkumy (kurkumín) je látka s protizápalovými a antimikrobiálnymi účinkami, ktorá pôsobí na širokú škálu nežiaducich mikroorganizmov. Kurkumín podporuje normálne fungovanie tráviaceho, kardiovaskulárneho, nervového a dýchacieho systému. Kurkuma sa na Ďalekom východe používa už tisíce rokov nielen ako bežná súčasť stravy, ale aj ako liek na rôzne ochorenia.
  • Extrakt z Reishi je výťažok z jedlej liečivej huby Ganoderma lucidum alebo Reishi. Reishi podporuje funkciu imunitného systému, prispieva k ničeniu rakovinových buniek, reguluje hladinu cukru v krvi, má protizápalové účinky a výrazne zvyšuje fyzickú a psychickú odolnosť organizmu voči prostrediu.
  • Extrakt z olivových listov je bohatý na silné antioxidanty, ako sú polyfenoly oleuropeín a hydroxytyrrhizol. Výskum naznačuje, že tieto polyfenoly môžu znižovať riziko kardiovaskulárnych ochorení, znižovať hladinu cholesterolu, pomáhať pri chudnutí a mať antimikrobiálne účinky.
  • Podľa štúdií môžu byť veľmi užitočné aj pri problémoch s plesňami.
  • Beta-glukány z kvasníc sú polysacharidy prirodzene sa vyskytujúce v kvasniciach a obilninách. Beta-glukány z kvasníc majú trochu inú chemickú štruktúru ako beta-glukány z obilnín a líšia sa aj svojím účinkom. Kvasinkové beta-glukány simulujú patogény a aktivujú imunitnú odpoveď organizmu, takže telo môže rýchlejšie reagovať na skutočné patogény. Štúdia ukázala, že športovci užívajúci 250 mg kvasinkových betaglukánov denne trpeli výrazne menej infekciami dýchacích ciest ako tí, ktorí užívali placebo. Účinok bol závislý od dávky, t. j. čím väčšie množstvo beta-glukánového extraktu športovci užívali, tým nižšia bola ich náchylnosť na infekciu.
  • Extrakt z čierneho korenia (piperín) je látka, ktorá je zodpovedná za typickú chuť korenia. Bolo preukázané, že piperín môže výrazne zvýšiť vstrebávanie vitamínov, kurkumy, koenzýmu Q10, betakaroténu a ďalších látok. Extrakt z čierneho korenia prispieva k normálnemu tráveniu, činnosti pečene a nervového systému.
  • Vitamíny a minerály: vitamíny C, D, B12, kyselina listová a zinok podporujú normálnu funkciu imunitného systému. Vitamíny C, E a zinok pomáhajú chrániť bunky pred oxidačným stresom. Kyselina listová a vitamín B12 zohrávajú dôležitú úlohu v procese delenia buniek. 

Odporúčané dávkovanie

  • Užívajte 1 vrecúško každý deň.
  • Vrecko vyprázdnite do 250 ml studenej alebo teplej vody (nie horúcej).
  • Premiešajte a vypite.

Aktívne zložky


4,1 g (denná dávka)
Laktoferín 200 mg
Inozitol 300 mg
ResistAid (arabinogalaktán) 500 mg
Wellmune (betaglukány) 250 mg
Kurkuminoidy 50 mg
Hydroxytyrozol z olivových listov 5 mg
Extrakt z Reishi 410 mg
Nukleotidy z termolyzovaného kvasničného koncentrátu 319,8 mg
Extrakt z čierneho korenia 16,4 mg
Vitamín D (výživové kvasnice) 8,0 µg (* 150 %)
Vitamín E (D-alfa-tokoferol acetát) 9,0 mg (* 75 %)
Vitamín C (kyselina askorbová) 120 mg (* 150 %)
Kyselina listová 80 µg (* 40 %)
Vitamín B12 (kyanokobalamín) 1,0 µg (* 40 %)
Biotín 25 µg (* 50%)
Kyselina pantoténová (pantotenát vápenatý) 3,0 mg (* 50 %)
Zinok (laktát zinočnatý) 5,0 mg (* 50 %)
* RHP - Referenčná hodnota príjmu

Zloženie:

  • Arabinogalaktan 12%, okysľujúca látka kyselina citrónová, extrakt z kurkumy 11%, extrakt z reishi 10%, inozitol, nukleotidy z termolyzovaného kvasnicového koncentrátu (saccharomyces cerevisiae) 7,8%, farbivo z červenej repy, kvasnicové 1,3/1,6-betaglukány (saccharomyces cerevisiae) 6%, vitamíny (kyselina askorbová, D-alfa-tokoferol-acetát, výživové kvasnice obsahujúce vitamín D, pantotenát vápenatý, kyselinu listovú, biotín, kyanokobalamín), laktoferín (obsahuje mlieko), L-lyzín hydrochlorid, aróma, sladidlo sukralóza, emulgátor slnečnicový lecitín, extrakt z olivových listov 0,6 %, fruktooligosacharidy, laktát zinočnatý, regulátor kyslosti: citrát sodný, extrakt z čierneho korenia 0,4 %.

Informácie

  • Doplnok stravy.
  • Doplnky stravy nenahrádzajú vyváženú a pestrú stravu a zdravý životný štýl.
  • Uchovávajte mimo dosahu detí.
  • Podľa nariadení Komisie EÚ 1924/2006 a 432/2012 tu nemôžeme uvádzať tvrdenia, ktoré by naznačovali, že výrobok môže mať vplyv na zlepšenie zdravia.
  • Opatrne by mali postupovať ľudia s neznášanlivosťou mlieka (laktoferín). Reakcia môže byť individuálna.

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku