MyProtein Maltodextrín 5000 g
Podrobný popis
MyProtein Maltodextrín 5000 g
Maltodextrín je polysacharid získaný zo škrobu prostredníctvom čiastočné hydrolýzy.
Maltodextrín je polysacharid získaný zo škrobu prostredníctvom čiastočné hydrolýzy. Hoci sa jedná o zložitý sacharid, jeho hodnota glykemického indexu sa nachádza tesne pod jednoduchými sacharidy ako je napr. Dextróza. Maltodextrín je vhodný pre každého, kto chce zvýšiť príjem sacharidov počas dlhej fyzickej záťaže.
MyProtein Maltodextrín v bodoch
- Vhodný ako príjem sacharidov počas fyzickej záťaže
- Polysacharid získaný zo škrobu
- GI tesne pod jednoduchými sacharidmi
Odporúčané dávkovanie
- sacharidy prispievajú k obnoveniu svalového tkaniva po vysoko intenzívnom tréningu.
- Preto je pre doplnenie svalového glykogénu odporúča pridať 1 odmerku (cca 35 g) do 150-250 ml vody alebo obľúbeného nápoje počas 4 hodín po cvičení.
- Priaznivého účinok dosiahnete konzumáciou sacharidov z viacerých zdrojov pri celkovom príjme 4 gramy na 1 kilogram telesnej hmotnosti, v dávkach v priebehu prvých 4 hodín a nie neskôr ako 6 hodín po tréningu.
Nutričné informácie
100 g | 50 g | |
Energetická hodnota | 1700 kJ / 400 kcal | 850 kJ / 200 kcal |
Tuky | 0 g | 0 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0 g | 0 g |
Sacharidy | 100 g | 50 g |
- z toho cukry | 0 g | 0 g |
Bielkoviny | 0 g | 0 g |
Soľ | < 0,01 g | < 0,01 g |
Zloženie
- 100 % maltodextrín.
informácie
- Doplnok stravy.
- Vhodné pre športovcov.
- Nie je určené ako náhrada pestrej stravy.
- Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie.
- nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy.
- Ukladajte mimo dosahu detí.
- Vhodné pre vegánov a vegetariánov.
- Bez lepku.
- Uchovávajte na suchom, chladnom mieste mimo dosahu slnečného žiarenia.
- Môže obsahovať stopy lepku, sóje, mlieka a vajcia.
Výrobca: Hut com Ltd., Meridian House, CW97RA Cheshire, United Kingdom
Dodatočné parametre
Kategória: | Maltodextrín |
---|---|
Dieta bez laktozy: | Bez laktózy |
forma: | sypká |
gramáž: | 5000 g |
výrobca: | MyProtein |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie