7 EUR

EXP Big Boy Vanilla - Kokos 250 g

Zmiešali sme prémiové kešu oriešky a jemný kokos s organickou bielou čokoládou a vanilkovými lupienkami a milujeme! Tušíme, že sa po tejto dobrote budete oblizovať až za ušami.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: batch-reduced-186925

EXP Big Boy Vanilla - Kokos 250 g

EXP Big Boy Vanilla - Kokos 250 g

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Forma potravina
Hmotnosť 250 g

Popis

Zmiešali sme prémiové kešu oriešky a jemný kokos s organickou bielou čokoládou a vanilkovými lupienkami a milujeme! Tušíme, že sa po tejto dobrote budete oblizovať až za ušami. Použite Ideálne na ochutenie sladkých jedál alebo na priamu konzumáciu. Akýkoľvek sediment na povrchu nie je problém, je to prirodzený jav. Pred konzumáciou premiešajte. Výživové informácie 100 g Energetická hodnota 2554 kJ / 610 kcal Tuky 48 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 25 g Sacharidy 30 g - z toho cukry 18 g Bielkoviny 12 g Vláknina 4,9 g Soľ 0,09 g Zloženie: Kešu jadrá 47 %, jemný kokos 26,5 %, organická biela čokoláda s kúskami vanilky 25 % (organický trstinový cukor, organické kakaové maslo, organické sušené mlieko, emulgátor: organický sójový lecitín, organický vanilkový extrakt, organické kúsky vanilky), prírodná vanilková aróma. Informácie Potravina. Skladujte v suchu a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Chráňte pred teplom. Po otvorení spotrebujte do dvoch mesiacov. Alergény sú v zložení zvýraznené tučným písmom.

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku