1491172

GreenFood Joint Complex 285 g

ID {{ productCode }}

Joint Complex je výživový doplnok s hydrolyzovaným hovädzím kolagénom, kyselinou hyalurónovou, MSM, glukozamín sulfátom, chondroitín sulfátom a vitamínom C, ktorý je určený na komplexné zloženie. Vďaka starostlivo vybraným zložkám a ich synergickému pôsobeniu je tento doplnok vhodnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kvalitný produkt pre svoj aktívny životný štýl.  Viac informácií   Viac informácií 
{{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
{{ a.stockStatusText }} ({{ a.stockLimit }})

Produkt je dočasne vypredaný

Produkt teraz nemáme v ponuke. Porozhliadni sa po produktoch, ktoré máme na sklade.

Objednávacie číslo: 1491172

Pri nákupe {{ d.min }} až {{ d.max }} kusov kusov Pri nákupe od {{ d.min }} kusov {{ d.quantityDiscountPrice.value | formatPrice }} {{ d.quantityDiscountPrice.currency }}/ks
Ušetríte
{{ totalSavings | formatPrice }} {{ savings.currency }}
až {{ savings.value | formatPrice }} {{ savings.currency }}/ks
{{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Pri nákupe {{ d.min }} až {{ d.max }} kusov kusov Pri nákupe od {{ d.min }} kusov {{ d.quantityDiscountPrice.value | formatPrice }} {{ d.quantityDiscountPrice.currency }}/ks
Ušetríte
{{ totalSavings | formatPrice }} {{ savings.currency }}
až {{ savings.value | formatPrice }} {{ savings.currency }}/ks
Množstvová zľava
GreenFood Joint Complex 285 g
GreenFood Joint Complex 285 g
21.11
{{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Popis

Kľúčom k úspechu našich nápojov sú prírodné chute, ktoré každému dúšku dodávajú sviežosť a autentickosť. Nechceme, aby naši zákazníci museli robiť kompromisy, preto sme vyvinuli rad nápojov, ktoré svojou jedinečnosťou a plnosťou chuti oslovia každého. Joint Complex je výživový doplnok s hydrolyzovaným hovädzím kolagénom, kyselinou hyalurónovou, MSM, glukozamín sulfátom, chondroitín sulfátom a vitamínom C, ktorý je určený na komplexné zloženie. Vďaka starostlivo vybraným zložkám a ich synergickému pôsobeniu je tento doplnok vhodnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kvalitný produkt pre svoj aktívny životný štýl.

Aby sme zabezpečili vysoký štandard nášho výrobku, používame taliansky kolagénový peptidový hydrolyzát ITALGEL (teľacia koža), ktorý sa vyrába enzymatickou hydrolýzou. Tento proces účinne rozkladá proteínové reťazce na nízkomolekulárne štruktúry. Vďaka tomu sa dosahuje vyššia kvalita kolagénových peptidov s molekulovou hmotnosťou od 1500 do 5000 daltonov (Da), čo zlepšuje ich absorpciu. Patentovaným postupom sa z jednotlivých vlákien získava veľmi čistý Kolagén, čím sa zachováva ich prirodzená štruktúra. Následné šetrné tepelné spracovanie umožňuje rozložiť kolagénové vlákna na kratšie proteínové podjednotky, ktoré sa enzymaticky štiepia na malé hydrolyzované Peptidy a poskytujú ľahko použiteľné "stavebné bloky". Na dokončenie výrobného procesu sa používa najmodernejšia technológia sušenia, ktorá zabezpečuje peptidy v presne definovaných veľkostiach. Výsledný produkt je dobre rozpustný aj v studenej vode, hypoalergénny, stabilný a ľahko sa vstrebáva.

Kyselina hyalurónová, známa aj ako hyaluronát sodný, je prirodzenou súčasťou medzibunkovej hmoty, ktorú vytvárajú naše bunky v tele. Spolu s kolagénom a elastínom je jednou z hlavných zložiek spojivového tkaniva, ktoré obklopuje naše kožné bunky. Mladá, zdravá pokožka obsahuje veľké množstvo kyseliny hyalurónovej, ale s pribúdajúcim vekom sa jej produkcia v pokožke znižuje a jej zásoby sa zmenšujú. V prípade výživových doplnkov sa na vnútorné použitie odporúča kyselina hyalurónová so strednou až vysokou molekulovou hmotnosťou. Nízkomolekulárne formy nie sú vhodné na vnútorné použitie, používajú sa na vonkajšie použitie v dermatológii, napr. vo forme krémov, pretože majú lepšiu priepustnosť cez kožnú bariéru. Surovinou použitou v našom výrobku je vysokomolekulárna forma kyseliny hyalurónovej.
Kyselina hyalurónová použitá v tomto výrobku sa vyrába fermentáciou. Pri modernej výrobe kyseliny hyalurónovej sa často využíva proces fermentácie, ktorý sa považuje za ekologický a účinný spôsob výroby tejto dôležitej látky. Fermentácia zahŕňa použitie mikroorganizmov na premenu substrátov na kyselinu hyalurónovú. Proces sa začína výberom vhodných surovín, rastlinných substrátov. Tieto suroviny sa spracúvajú na jednoduché cukry, ktoré slúžia ako živiny pre mikroorganizmy. Do fermentačného média obsahujúceho cukry sa pridávajú špeciálne vybrané mikroorganizmy, ako napríklad baktérie Streptococcus zooepidemicus. Tieto baktérie sú optimalizované na produkciu kyseliny hyalurónovej. Fermentácia prebieha v kontrolovaných podmienkach, kde mikroorganizmy metabolizujú cukry a produkujú kyselinu hyalurónovú. Po ukončení fermentácie sa zmes prefiltruje a extrahuje sa kyselina hyalurónová. Tento proces zahŕňa niekoľko krokov čistenia na odstránenie nečistôt a získanie vysoko čistej kyseliny hyalurónovej. Čistá kyselina hyalurónová sa potom formuluje do rôznych foriem, ako sú prášky na použitie v kozmetických a farmaceutických výrobkoch. Fermentácia je šetrná k životnému prostrediu, pretože využíva obnoviteľné suroviny. Tento proces umožňuje vyrábať kyselinu hyalurónovú s vysokou čistotou a konzistenciou, čo zaručuje kvalitu konečného produktu. Výroba fermentácií je bezpečná a kontrolovaná, čo zaisťuje, že konečný produkt neobsahuje škodlivé kontaminanty.

Chondroitín sulfát je prirodzene sa vyskytujúca látka, ktorá je súčasťou ľudského spojivového tkaniva vrátane chrupavky, ktorá obklopuje kĺby. V doplnkoch stravy sa často používa chondroitín sulfát, pretože je súčasťou štruktúry chrupavky. Výrobný proces zahŕňa extrakciu chondroitínsulfátu z rôznych zdrojov enzymatickou hydrolýzou. Tento proces rozkladá väčšie bielkoviny a molekuly v chrupavke, čo uľahčuje izoláciu čistého chondroitínsulfátu. Po extrakcii sa chondroitínsulfát čistí a premieňa na formu vhodnú na použitie vo výživových doplnkoch, zvyčajne na prášok alebo kapsuly.

MSM alebo metylsulfonylmetán je organická zlúčenina síry, ktorá sa prirodzene vyskytuje v niektorých potravinách a v ľudskom tele. Je známy vysokým obsahom biologicky dostupnej síry, ktorá je dôležitá pre mnohé biologické procesy. Obsahuje približne 34 % elementárnej síry, ktorá je kľúčom k jeho vlastnostiam. MSM sa široko používa v doplnkoch stravy vďaka svojej biologicky dostupnej síre. Je obľúbený najmä medzi športovcami a jednotlivcami, ktorí hľadajú podporu pre svoj aktívny životný štýl.

D-glukozamín sulfát 2KCl je stabilizovaná forma glukozamínu, amino cukru, ktorý sa prirodzene vyskytuje v ľudskom tele, najmä v chrupavke a kĺbovej tekutine. Táto forma glukozamínu je kombinovaná s dvoma molekulami chloridu draselného (KCl), čo zabezpečuje stabilitu a rozpustnosť glukozamínu v doplnkoch stravy. Vegánsky D-glukozamín sulfát 2KCl je forma glukozamínu, ktorá je vhodná pre vegánov, pretože nepochádza z tradičných živočíšnych zdrojov, ako sú napríklad mäkkýše. Tento glukozamín sa získava z rastlinných zdrojov, čo zaručuje, že je 100 % rastlinného pôvodu. Vegánsky D-glukozamín sulfát 2KCl sa zvyčajne vyrába fermentáciou pomocou špecifických mikroorganizmov z rastlinných surovín. V našom prípade z kukurice.
Špecifické mikroorganizmy sa kultivujú na substrátoch rastlinného pôvodu. Tieto mikroorganizmy metabolizujú substrát a produkujú glukozamín, ktorý sa potom extrahuje a čistí. Glukozamín sa potom sulfátuje (pripájajú sa sulfátové skupiny) a stabilizuje sa pridaním chloridu draselného (KCl), čím sa získa vegánsky D-glukozamín sulfát 2KCl. Tento typ glukozamínu je vhodný pre vegánov a vegetariánov, pretože nepochádza zo živočíšnych zdrojov. Výroba glukozamínu z rastlinných surovín môže byť ekologickejšia ako tradičné metódy. Moderné výrobné procesy zabezpečujú vysokú čistotu a kvalitu konečného výrobku.

Vitamín C, známy aj ako kyselina askorbová, je vo vode rozpustný vitamín, ktorý je nevyhnutný pre rôzne telesné funkcie. Vitamín C prispieva k udržaniu normálnej funkcie imunitného systému počas intenzívneho fyzického výkonu a po ňom. Podporuje normálnu tvorbu kolagénu pre správnu funkciu ciev, kostí, chrupaviek, zubov, ďasien a pokožky. Prispieva k vyváženému energetickému metabolizmu, k normálnemu fungovaniu nervového systému, duševnej činnosti a ochrane buniek pred oxidačným stresom. Prispieva k zníženiu miery únavy a vyčerpania.

Glykozidy steviolu sa získavajú z listov rastliny Stevia rebaudiana, ktorá je cenená pre svoju vysokú sladivosť. Na rozdiel od cukru sú steviol-glykozidy ako sladidlo takmer bezkalorické, majú nízky glykemický index a neprispievajú k vzniku zubného kazu. Potraviny s nižším glykemickým indexom zvyšujú hladinu cukru v krvi pomalšie, čo je výhodné najmä pre diabetikov, ľudí s nadváhou a pri redukčných diétach, ale aj pre bežnú kondíciu.

Celý výrobný proces je certifikovaný podľa IFS Food. Prečo sme nahradili certifikáciu ISO 22000:2018 systémom IFS Food?
IFS Food je celosvetovo uznávaná certifikácia bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov určená na audity kvality výrobných procesov a výrobkov. Jednotná medzinárodne uznávaná norma pre potraviny pomáha zabezpečiť jednotnú bezpečnosť a najvyššiu možnú kvalitu potravín na celom svete. Na vývoji noriem IFS sa podieľali nemecké (HDE), francúzske (FCD) a talianske (ANCC, ANCD) maloobchodné združenia v spolupráci s výrobcami.

Čo hovorí certifikácia IFS?

  • vysoká kvalita použitých surovín
  • vysoký štandard skladovania surovín
  • maximálna kvalita celého výrobného procesu
  • zvyšuje dôveryhodnosť produktu a značky na celom svete

Odporúčané dávkovanie

raz denne rozmiešajte 1 dávku (1 odmerku) v 300 ml vody a vypite. Neprekračujte odporúčané dávkovanie.

Aktívne zložky

Príchuť Apple Maliny Citrón
Zložky v dennej dávke 9,5 g RHP* 9,5 g RHP* 9,5 g RHP*
Hydrolyzovaný kolagen 5000 mg ** 5000 mg ** 5000 mg **
D-glukozamín sulfát 2KCL 1500 mg ** 1500 mg ** 1500 mg **
MSM 1500 mg ** 1500 mg ** 1500 mg **
Vitamín C 200 mg 250 % 200 mg 250 % 200 mg 250 %
Kyselina hyaluronová 150 mg ** 150 mg ** 150 mg **
Chondroitin sulfát 100 mg ** 100 mg ** 100 mg **

*RHP - referenčná hodnota príjmu, **RHP nie je nastavená.

Zloženie:

  • Príchuť Apple: hydrolyzovaný hovädzí kolagén, D-Glukosamín sulfát 2KCL (zdroj - kukurica), MSM (metylsulfonylmetán), jablková aróma, vitamín C (kyselina askorbová), regulátor kyslosti - kyselina citrónová, kyselina hyalurónová, farbivo - chlorella, chondroitín sulfát (hovädzí), sladidlo - glykozidy steviolu, jablkový ovocný prášok.
  • Malinová príchuť: hydrolyzovaný hovädzí kolagén, D-glukosamín sulfát 2KCL (zdroj - kukurica), MSM (metylsulfonylmetán), malinová príchuť, vitamín C (kyselina askorbová), regulátor kyslosti (kyselina citrónová), kyselina hyalurónová, farbivo - prášok z červenej repy, chondroitín sulfát (hovädzí), sladidlo - glykozidy steviolu, prášok z plodov malín.
  • Príchuť citrón: hydrolyzovaný hovädzí kolagén, D-glukosamín sulfát 2KCl (zdroj - kukurica), MSM (metylsulfonylmetán), príchuť citrónová šťava, regulátor kyslosti - kyselina citrónová, vitamín C (kyselina askorbová), kyselina hyalurónová, chondroitín sulfát (hovädzí), sladidlo - glykozidy steviolu), farbivo - betakarotén, prášok z citrónových plodov.

Oznámenie

Výživový doplnok so sladidlom, kolagénom a vitamínom C. Výrobok nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Skladujte na suchom mieste pri teplote do 25 °C. Chráňte pred priamym slnečným svetlom. Nevhodné pre deti mladšie ako 3 roky. U detí starších ako 3 roky, dojčiacich a tehotných žien je vhodná konzultácia s lekárom. Uchovávajte mimo dosahu detí. Výrobca nezodpovedá za škody spôsobené nesprávnym používaním alebo skladovaním. Minimálna trvanlivosť a šarža uvedená na obale.

GreenFood Joint Complex 285 g
GreenFood Joint Complex 285 g

Parametre

Forma sypké
Dávok v balení 30 dávok
Hmotnosť 285 g
Špeciálne požiadavky bez laktózy, bez lepku

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku