18.99 EUR

GreenFood Zero Butter Lieskovoorieškový s mliečnou čokoládou 1000 g

Jemný krém z prvotriednych lieskových orechov s mliečnou talianskou značkovou čokoládou Chocolat.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: FGFO070

GreenFood Zero Butter Lieskovoorieškový s mliečnou čokoládou 1000 g

GreenFood Zero Butter Lieskovoorieškový s mliečnou čokoládou 1000 g

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

K tomuto produktu nie sú uvedené žiadne parametre

Popis

Jemný krém z prvotriednych lieskových orechov s mliečnou talianskou značkovou čokoládou Chocolat. Zero Butter neobsahuje žiaden pridaný cukor, soľ, ani palmový olej. Obsahuje množstvo vitamínov a proteínov. okrem proteínov obsahuje aj zdravé tuky - mononenasýtené a polynenasýtené omega-3 a omega-6 mastné kyseliny.

Vďaka vynikajúcej orieškovej chuti je Zero Butter zdravou alternatívou k bežným pochúťkam plných cukru a palmového oleja. Nič lepšie na palacinky alebo na kašu nenájdete.

  • Bez lepku.
  • Bez farbív.
  • Bez konzervantov.
  • Bez pridaného cukru.
  • Vysoký obsah vlákniny.
  • Bez palmového oleja či iných prímesí.
  • Obsahuje množstvo vitamínov, bielkovín a zdravých tukov.
  • Obsahuje taliansku čokoládu najvyššej kvality Chocolat.
  • Obsahuje lieskové orechy najvyššej akosti z Talianska.

Nutričné informácie

Výživové údaje v 100 g
Energetická hodnota (kJ) 2565
Energetická hodnota (kcal) 611
Tuky 54 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 7 g
Sacharidy 23 g
- z toho cukry 13 g
Vláknina 7 g
Bielkoviny 13 g
Soľ 0,03 g

Nutričné informácie

  • lieskové orechy 80 % (krajiny pôvodu Gruzínsko), čokoláda mliečna 20 % (Cukor, kakaové maslo, sušené polotučné mlieko, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitín, prírodná vanilka) (krajina pôvodu Taliansko)

Informácie

  • Potravina
  • Skladujte v suchu a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.
  • Teplota 15-30 °C (Za špecifických podmienok sa môže pri nižšej teplote ako 15 °C zraziť kakaové maslo obsiahnuté v čokoláde (výkvet) - objaví sa malé biele "bodky". Tento jav nemá vplyv na chuť ani trvanlivosť produktu a po zahriatí zmizne.)
  • Prípadný sediment na povrchu nie je na závadu, jedná sa o prirodzený jav.
  • Pred konzumáciou premiešajte.
  • Upozornenie pre alergikov: obsahuje lieskové orechy, mlieko, sóju a výrobky z nej, možno krížová kontaminácia: suché orechy a výrobky z nich (mandle, lieskové a vlašské orechy,...)

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku