Jedna z pôvodných receptúr spoločnosti Octaaf Callebaut, ktorá sa preslávila po celom svete. Ako všetky najlepšie belgické čokolády, aj táto je vyrobená z charakteristickej zmesi Wieze. Praženie celých kakaových bôbov zaručuje ich plnú chuť, bohatý kakaový základ a jemné ovocné tóny.
Tento majster rovnováhy sa dokonale kombinuje so širokou škálou prísad a je vhodný na každé použitie, od výroby cukroviniek až po sušienky, polevy a nápoje. Pre skvelé výsledky za každých okolností.
Naša horká čokoláda má široké využitie. Okrem toho, že ho môžete chrumkať samostatne, ponúka aj veľkú voľnosť pri kombinovaní s mnohými rôznymi chuťami a prísadami. Vďaka jeho štandardnej tekutosti sa môžete spoľahnúť na jeho vynikajúcu spracovateľnosť v širokej škále aplikácií: napr. pri formovaní a nalievaní cukroviniek alebo ochucovaní ganache, mousses, krémov, smotany, zmrzliny a omáčok.
Výživové informácie
Zloženie:
Kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, sójový Lecitín, prírodná vanilková aróma.
Oznámenie
Skladujte v čistom a suchom prostredí pri teplote od 12 do 20 °C. Môže obsahovať stopy mlieka, lepku a sušených orechov a arašidov.