11 EUR

Neodolateľná trojka

Organický datľový sirup Grizly je skvelým pomocníkom na osladenie teplých aj studených pokrmov.
Sušené slivky sú zdravou alternatívou sladkého. Okrem lahodnej šťavnatej chuti oceníte aj vysoký obsah vlákniny a bóru. Sú dobré nakrájané na plátky v müsli a jogurte alebo len tak samotné.

Arašidové maslo s mliečnou čokoládou Grizly si zamiluje každý, kto miluje Arašidové maslo a zdravé stravovanie.

Produkt je dočasne vypredaný

Produkt teraz nemáme v ponuke. Porozhliadni sa po produktoch, ktoré máme na sklade.

Objednávacie číslo: 1369778

Neodolateľná trojka

Neodolateľná trojka

Produkt je dočasne vypredaný

Parametre

K tomuto produktu nie sú uvedené žiadne parametre

Popis

Datľový sirup je tmavý, pomerne hustý a voňavý. Má výraznú chuť a na osladenie teplých aj studených jedál stačí malé množstvo. Nalejte ju na krupicovú kašu a deti budú nadšené.

Vlastnosti a výhody: Datľový sirup sa vyrába lisovaním a zahusťovaním sušených varených datlí. Tento druh sirupu je na Blízkom východe tradičným sladidlom. Má výraznú a charakteristickú chuť po datliach. Obsahuje 15-30 % fruktózy, 17-40 % glukózy a 3-34 % sacharózy.

Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontroly a certifikácie, aby sa zabezpečila ich kvalita a mohli byť označené. Ich ekologickú kvalitu ocenia najmä záujemcovia o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľné poľnohospodárske systémy.

Použitie: Med alebo klasický cukor môžete úplne nahradiť datľovým sirupom. Vhodné na studenú aj teplú kuchyňu. Sirup sa môže použiť ako poleva na palacinky, vafle alebo krupicovú kašu, na prípravu zmrzliny a sladkých nápojov alebo na pečenie.

Výživové informácie


100 g
Energetická hodnota1 134 kJ / 271 kcal
Tuky0,1 g
- z toho Nasýtené mastné kyseliny< 0,1 g
Sacharidy88 g
- z toho cukry84 g
Bielkoviny1,4 g
Soľ0,08 g

Zloženie:

  • Koncentrát datľovej šťavy* 100 %
  • *CZ-BIO-003 produkt ekologického poľnohospodárstva

Informácie

  • Administratívne pridelenie: Sladidla
  • Krajina pôvodu suroviny: EU/Mimo EU
  • Krajina výroby: Česká republika
  • Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste
  • Balenie: Plastová fľaša so sklopným uzáverom

Sušené slivky sú zdravou alternatívou sladkého. Okrem lahodnej šťavnatej chuti oceníte aj vysoký obsah vlákniny a bóru. Sú dobré nakrájané na plátky v müsli a jogurte alebo len tak samotné.

Vlastnosti a výhody: Sušené slivky sa vyrábajú z celých zrelých čerstvých tmavomodrých až fialových sliviek. Strom, ktorý rodí slivky, sa nazýva slivka alebo domáca slivka. V Čechách sa nazýva slíva, na Morave trnka. Sušené slivky majú tmavomodrú až čiernu farbu a obsahujú najmä sacharidy vo forme glukózy a sacharózy. Sú bohaté na vitamíny, minerály a vlákninu. Okrem už spomínaných látok obsahujú aj značné množstvo prírodného cukru sorbitolu, ktorý v črevách pôsobí podobne ako Vláknina, a za zmienku stojí aj stopová látka bór, ktorá sa nachádza v slivkách. Napriek vysokému obsahu sacharidov sú slivky vhodné pri redukčnej diéte vďaka obsahu pektínu, ktorý spomaľuje vstrebávanie cukrov a zvyšuje spaľovanie tukov.

Slivky môžu obsahovať kúsky jadierok alebo celé jadierka.

Použitie: Sušené slivky používajte na pečenie koláčov, prípravu syrových dezertov alebo slivkových omáčok. Je to skvelý spôsob, ako si osladiť raňajky, či už máte radi ovsené vločky, müsli alebo kašu. Slivky sú samy o sebe delikatesou, spoľahlivo zaženú chuť na sladké. Pre lepšiu chuť a konzistenciu ich odporúčame vopred na pol hodiny namočiť do teplej vody.

Výživové informácie


100 g
Energetická hodnota1006 kJ / 240 kcal
Tuky0,4 g
- z toho Nasýtené mastné kyseliny0,1 g
Sacharidy64 g
- z toho cukry38 g
Vláknina7,1 g
Bielkoviny2,2 g
Soľ0 g

Zloženie:

  • Sušené slivky (Ashlock), konzervačná látka E202: sorban draselný.

Informácie

  • Administratívne pridelenie: Sušené jednotlivé ovocie.
  • Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste.
  • Krajina pôvodu: Bulharsko.
  • Balenie: Opätovne uzatvárateľný PP obal alebo vákuovo uzavretý PP obal (počas prepravy môže dôjsť k rozbaleniu, ale neovplyvní to kvalitu).

GRIZLY Arašidové maslo s mliečnou čokoládou - skombinovali sme 31% mliečnu čokoládu so suchými praženými arašidmi, zľahka vyšľahali a výsledok stojí za to!

Vlastnosti a výhody: Kombinácii arašidov a mliečnej čokolády sa nedá odolať. Ľahko nadýchaný krém, ktorý vám vyčarí úsmev na perách. Pripravte si na sobotu palacinky a vyskúšajte Arašidové maslo a mliečnu čokoládu! Váš partner a deti budú nadšení! Arašidy sú všeobecne známe svojou vysokou energetickou hodnotou, ktorej polovicu tvorí tuk. Ide však o zdravé Tuky. Vôbec sa nemusíte obávať zjesť náš arašidový krém, samozrejme, v primeranom množstve, pretože je zložený zo suchých pražených arašidov a len asi štvrtina obsahuje kvalitnú českú čokoládu.

Použitie: Použitie arašidovej pasty s čokoládou je veľmi všestranné. Môžeme si ho natrieť na palacinky, ovocie, osladiť si ním smoothie alebo si ním ochutiť rannú kašu. Gurmáni si môžu vychutnať maslo priamo z lyžice. V neposlednom rade sa pasta dá použiť aj pri pečení a fantázii sa medze nekladú.

Výživové informácie


100 g
Energetická hodnota2 408 kJ / 575 kcal
Tuky45,3 g
- z toho nasýtené9,9 g
Sacharidy30,2 g
- z toho cukry17,7 g
Vláknina6,5 g
Bielkoviny19,8 g
Soľ0 g

Zloženie:

  • Arašidy, mliečna čokoláda: (cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota, emulgátory (sójový Lecitín a E476) vanilkový extrakt BOURBON MADAGASCAR.

Informácie

  • Administratívne pridelenie: Suché orechy.
  • Krajina pôvodu: Česká republika.
  • Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste.
  • Balenie: Skrutkovacia plastová škatuľka zabezpečená hliníkovou fóliou a bielym vekom.
  • Výrobok neobsahuje palmový olej, pridané cukry, oleje ani soľ. Je to len čistá kombinácia arašidov a čokolády v takom pomere, aby sme zachovali vynikajúcu chuť a skvelé výživové hodnoty.
  • Pred konzumáciou sa odporúča premiešať, olej na povrchu je prirodzený jav.

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku