1.76 EUR

Njie Propud Protein Pudding 200 g

Ľahký krémový puding obohatený o bielkoviny, bez laktózy a bez pridaného cukru.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: FNJI001

Njie Propud Protein Pudding 200 g

Njie Propud Protein Pudding 200 g

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Hmotnosť 200 g

Popis

Ľahký krémový puding obohatený o bielkoviny, bez laktózy a bez pridaného cukru.

Nutričné informácie

  • Výživové hodnoty na 100 g: Energia (kJ / kcal) 301/72, Tuky 1,5 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 1,1 g, sacharidy 4,6 g, z toho cukry 4,6 g, bielkoviny 10 g, soľ 0,28 g. Laktóza<0,01 g / 100 g.

Zloženie

  • čokoláda: pasterizované mlieko, mliečny proteín, odtučnené kakao 1,8 % , stabilizátory / celulózová guma, karagenan /, antioxidanty / fosforečnan sodný /, sladidlá / acetsulfam K, aspartam /, aróma, laktáza. Obsahuje zdroj fenylalanínu. Obsahuje prirodzene sa vyskytujúce cukry. Obsahuje sladidlá.
  • karamel: pasterizované mlieko, mliečny proteín, stabilizátory / celulózová guma, karagenan /, antioxidanty / fosforečnan sodný /, farbivá / karamel, β-karotén /, sladidlá / acetsulfam K, aspartam /, aróma, laktáza. Obsahuje zdroj fenylalanínu. Obsahuje prirodzene sa vyskytujúce cukry. Obsahuje sladidlá.
  • vanilka: pasterizované mlieko, mliečny proteín, koncentrát zo svetlica, stabilizátory / celulózová guma, karagenan /, antioxidanty / fosforečnan sodný /, sladidlá / acetsulfam K, aspartam /, aróma, laktáza. Obsahuje zdroj fenylalanínu. Obsahuje prirodzene sa vyskytujúce cukry. Obsahuje sladidlá.

Informácie

  • Alergény: Všetky alergény sú vyznačené tučným písmom.
  • Potravina.

Výrobca: Njie, Krokslättsfabriker 26,43137 Gothenburg, Sweden

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku