Sladidlo novej generácie vyrobené jedinečnou patentovanou metódou z koreňa čakanky.
Je to sladidlo s nízkym obsahom uhľohydrátov a veľmi vysokým obsahom vlákniny (62 %). Toto sladidlo je zdravšou alternatívou pre každého, pretože obsahuje až trikrát menej cukru (len 13 %) ako agávový sirup a javorový sirup.
Čakankové sladidlo Klasik možno použiť nielen na sladenie teplých a studených nápojov, dezertov, sušienok, keksov, zmrzliny, palaciniek a jogurtov. Môže sa používať aj v teplej kuchyni na pečenie všetkých druhov sladkého pečiva a koláčov. tieto pokrmy potom majú výrazne nižšiu energetickú hodnotu v porovnaní s potravinami sladenými cukrom.
Bez lepku, bez laktózy, bez konzervačných látok, bez soli, bez pridaných cukrov, s vysokým obsahom vlákniny, so zníženou energetickou hodnotou. Obsahuje prirodzene sa vyskytujúce cukry.
Odporúčané dávkovanie
- 15-30 g denne.
- Pri nadmernom užívaní sa môžu vyskytnúť mierne nadúvajúce účinky.
Výživové informácie
Zloženie:
- Extrakt z koreňa čakanky (min. 98 %), zvlhčujúca látka glycerol, karamel.
Informácie
- Stolové sladidlo na báze čakankového extraktu.
- Skladujte mimo dosahu malých detí, v pôvodnom obale, pri izbovej teplote, chráňte pred priamym svetlom a vlhkosťou.
- Prípadný sediment nie je problém.
- Vyrobené v Českej republike.
Výrobca: Heinz Food a.s., Jerlochovice 120, CZ-742 45 Fulnek