Sladidlo novej generácie vyrobené unikátnou patentovanou metódou z koreňa Čakanky obyčajnej / Cichorium intybus.
Low Carb sladidlo má veľmi vysoký podiel vlákniny (62 %). Je zdravšou alternatívou pre každého, pretože obsahuje až 3× menej cukru - iba 13 %, ako agávový a javorový sirup.
Sladidlo možno použiť na sladenie teplých a studených nápojov, dezertov, sušienok, piškót, zmrzlín, palaciniek a jogurtov. Môže sa použiť aj v teplej kuchyni na pečenie všetkých typov sladkého pečiva a báboviek. Tieto pokrmy potom vykazujú výrazne nižšiu energetickú hodnotu v porovnaní s potravinami sladenými cukrom.
Sladidlo z čakanky klasik je bez lepku, bez laktózy, bez konzervantov, bez soli, bez prídavku cukrov, s vysokým obsahom vlákniny, so zníženou energetickou hodnotou. Obsahuje prirodzene sa vyskytujúce cukry.
Odporúčané dávkovanie
- 15 - 30 g denne.
- Pri nadmernom užití sa môžu vyskytnúť mierne nadúvacie účinky.
Nutričné informácie
Nutričné hodnoty | v 100 g |
Energetická hodnota | 863 kJ / 206 kcal |
Tuky | 0 g |
- z toho Nasýtené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 13 g |
- z toho cukry | 13 g |
Vláknina | 62 g |
Bielkoviny | 0 g |
Soľ | 0 g |
Zloženie
- Extrakt z koreňa Čakanky obyčajnej / Cichorium intybus (minimálne 98 %), zvlhčovadlo glycerol, karamel.
Doplňujúce informácie
- Stolné sladidlo na báze extraktu z koreňa Čakanky obyčajnej.
- Skladujte mimo dosahu malých detí, v originálnom balení, pri izbovej teplote.
- Chráňte pred priamym svetlom a vlhkosťou.
- Prípadný sediment nie je na závadu.
- Vyrobené v Českej republike.
Výrobca: Heinz Food, a. s., Jerlochovice 120, 742 45 Fulnek, Česká republika