scroll_to_content

RECEPT: VIANOČNÉ RAW DATLOVÉ GUĽÔČKY

INGREDIENCIE

POSTUP

  1. Datle, hrozienka a brusnice si najprv namočíme na 20 minút, aby trochu zmäkli. Zlejeme ich a dáme do mixéra.
  2. Postupne pridáme všetky ingrediencie a mixujeme tak dlho, kým sa všetko spojí dohromady.
  3. Zo vzniknutej hmoty vytvoríme guľočky, ktoré obalíme v zmesi kokosu a mletých orechov.
  4. Dáme odležať do chladničky.

Autor článku: Karla Pelikánová
"Alias slečna bezlepková, je autorkou niekoľkých kníh, ako napríklad Bezlepkové laskominy, Obedy a večere nielen pre celiatikov, alebo Zdravé fitness dobroty."

Odporúčané produkty

1.15 €
-11 % -0.12 €
1.02 €
3.10 €
-38 % -1.17 €
1.93 €
1.70 €
-10 % -0.16 €
1.53 €