RECEPT: VIANOČNÉ RAW DATLOVÉ GUĽÔČKY


1 minút čítania


Veľmi zdravá a chutná maškrta, nenáročná na prípravu, po ktorej si oblížu prsty aj vegáni a celiatici.

INGREDIENCIE

POSTUP

  1. Datle, hrozienka a brusnice si najprv namočíme na 20 minút, aby trochu zmäkli. Zlejeme ich a dáme do mixéra.
  2. Postupne pridáme všetky ingrediencie a mixujeme tak dlho, kým sa všetko spojí dohromady.
  3. Zo vzniknutej hmoty vytvoríme guľočky, ktoré obalíme v zmesi kokosu a mletých orechov.
  4. Dáme odležať do chladničky.

Autor článku: Karla Pelikánová
"Alias slečna bezlepková, je autorkou niekoľkých kníh, ako napríklad Bezlepkové laskominy, Obedy a večere nielen pre celiatikov, alebo Zdravé fitness dobroty."

Staršie články